Love Story Мода українська мода українські бренди весілля жіноча мода мода 2024 Love Story

Львівський бренд Eva Lendel представляє нову колекцію весільних суконь: фото

Сейчас читают: 256
womo.ua

Eva Lendel презентує нову весільну колекцію Love Story, що створена з думкою про емоції та відчуття кожної нареченої – захват, переживання, радість і велику любов.

В асортиментній лінійці колекції 20 суконь з витонченими жіночними силуетами, оздоблені елегантним мереживом, легким та грайливим пірʼям, вишивками та орнаментами з бісеру та перлів.

В декоративних елементах присутні квіткові мотиви та легкі повітряні форми, а сміливі вирізи на спині та корсетні сукні без бретелей додають колекції звабливості. Читайте також: Весілля в 2024 році: трендові сукні від українських брендів Зйомні деталі деяких суконь з колекції Love Story дозволяють трансформувати образи протягом всього святкування, роблячи їх більш грайливими для фінальної частини вечірки.

В колекції Love Story бренд Eva Lendel робить акцент на емоційній складовій свята та вау-ефекті від сукні нареченої. Від моменту “так”, коли починається підготовка до свята, і до останнього шматочка весільного торта кожна жінка перебуває у вирі емоцій та відчуттів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA