місто Запоріжжя місто Кривий Ріг музика прем'єра новини шоубізнес Світлана Лобода кліп місто Запоріжжя місто Кривий Ріг

Лобода в ролі байкерки проїхала нічним містом: які місця викликають особливі Spogady в артистки

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Українська співачка Світлана Лобода, яка заспівала про ціну репутації, представила нове лірик-відео на пісню "SPOGADY". У соцмережах артистки вже з'явилася ціла низка відео з різних міст України, а основний ролик із цілої серії знято в Ризі.У ролику артистка з'явилася в образі байкерки, яка розсікає нічним містом на мотоциклі.

Лірик-відео було знято на Південному мосту в Ризі, а сама артистка постала у притаманному їй стильному і трохи зухвалому образі.

Так, у відеороботі LOBODA з'явилася в чорній шкіряній куртці, всипаній камінням, шкіряних штанах і туфлях із мерехтливими вставками.

Читати також "Так поважаєш, що не вважаєш за потрібне запам’ятати ім’я": вибачення Лободи жорстко захейтили Утім, на раніше опублікованих кадрах на сторінці Світлани в Instagram - Запоріжжя, Кривий Ріг і Дніпро, а точніше його околиці, мальовничий кар'єр у Старих Кодаках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA