Лидия Таран Франция Украина війна Франция Лидия Таран Франция Украина

Лідія Таран: Коли ми об’єднуємось — ми стаємо страшною силою

Сейчас читают: 866
womo.ua

Ведуча ТСН на телеканалі «1+1» Лідія Таран з 5 березня поїхала з дочкою до Франції. З самого початку Лідія розпочала активну інформаційну кампанію по підтримці України у Франції, співпрацювала з мерією Нансі, виступила у місті французькою мовою, дала інтерв’ю місцевому радіо та телеканалу.

Потім почала вести благодійні концерти у різних містах Європи, консультує журналістів, розповідає про війну, разом з колегами відкрила програму Ukraine SOS, відправляє гуманітарні грузи в Україну та допомагає відновлювати Бородянський психоневрологічний інтернат.

Про від’їзд із України та адаптацію, як бути в ресурсі, щоб встигати робити таку велику кількість запитів та волонтерити та про діяльність українок у Франції Лідія Таран розповіла WoMo. Чим ви зараз займаєтесь?  Займаюся всім потрошку.

Цього місяця, наприклад, веду кілька благодійних концертів у різних містах Європи. 8 травня був концерт “День Європи для України”, символічно у столиці Європи — Брюсселі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA