Stella Maccartney Ulla Johnson Rick Owens Jonathan Simkhai Пальто Нео Stella Maccartney Ulla Johnson Rick Owens Jonathan Simkhai

7 трендових пальт, на які варто звернути увагу цього сезону

Сейчас читают: 391
vogue.ua

Сезон пальто офіційно в розпалі. Тенденції верхнього одягу цього сезону варіюються від перевірених часом класичних моделей до ефектних дублянок і пальт із шарфом.

Який би варіант ви не обрали, він, безсумнівно, буде виділятися. Vogue. ua зібрав 7 найкрасивіших трендових пальт, на які варто звернути увагу просто зараз.

На верхніх сходинках трендів цієї осені зʼявилися ці шикарні пальта "2 в 1", які оснащені вбудованими шарфами. Класичні моделі нейтральних відтінків чудово поєднуватимуться у повсякденні з улюбленою футболкою та джинсами, а варіанти від Tove, By Malene Birger та Rick Owens заслуговують на те, щоб одягнути їх на святкові вечори.

У дні, коли погода особливо зимова, немає кращого способу додати яскравоті, ніж ефектне пальто зі звіриним принтом. Від леопардових принтів Rixo і Ulla Johnson до зигзагоподібних зебр Stella McCartney: ці пальто створені, щоб виділятися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA