місто Рим Яке сьогодні свято заборона свято церковний календар місто Рим

Чому 14 липня не можна витрачати великі суми: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 630
hochu.ua

У п’ятницю, 14 липня 2023 року, християни вшановують пам’ять безсрібників та чудотворців Косми і Даміана. Що це за свято, що не можна робити в цей день, а також про головні його традиції розповідаємо у цьому матеріалі.Святі мученики, чудотворці і безсрібники Косма і Даміан – рідні брати, родом з Риму, лікарі за фахом, які прийняли мученицьку смерть.

Виховані батьками-християнами, вони вели строге, цнотливе життя і за це були удостоєні дару зцілення хвороб. Своїм добрим і безкорисливим ставленням до людей, поєднаним з винятковим милосердям, брати багатьох навертали до Христа.

Читати також Календар свят на липень 2023: які церковні дати та професійні свята відзначатимемо Згідно з біблійними переказами, святі зазвичай говорили хворим: “Не своєю силою ми лікуємо хвороби, а силою Христа, Істинного Бога.

Віруйте в Нього і будете здорові”. За безкорисливе лікування недужих братів називали “безмездними лікарями”Якогось дня святих викликали в Рим до імператора Аврелія Карина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA