Лайма Вайкуле місто Софія співачка шоубізнес Віра Брежнєва Лайма Вайкуле місто Софія

Куди зникла Віра Брежнєва: Лайма Вайкуле розсекретила, де зараз популярна співачка

Сейчас читают: 834
hochu.ua

Співачка Віра Брежнєва до 24 лютого 2022 року виступала в росії та знімалася у передачах, проте після повномасштабного вторгнення підтримала Україну та намагається не згадувати про життя в країні-агресорці.

Нещодавно стало відомо, де зараз мешкає колишня віагрянка. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Радянська та латвійська співачка Лайма Вайкуле у програмі "І гримнув Грем" зізналася, де проживає Віра Брежнєва.

Вона наголосила, що українська колега є її сусідкою, Віра проживає зі своєю родиною у Ризі. Читати також Більше не заробляє на росіянах: Віра Брежнєва закрила свій бренд у рф Нещодавно зустрічалася з Брежнєвою.

Вона справжня, дуже гарна. Віра в Ризі живе зовсім недалеко від мене. Вона і на моєму фестивалі співатиме. Дуже рада, що вона тут,— сказала Вайкуле.Ба більше, артистка зазначила, що наприкінці липня стартує її музичний фестиваль, який кілька років перебував на паузі через коронавірус та повномасштабну війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA