Lida Lee Концерт Театр вистава афіша події Lida Lee

Куди сходити у серпні-вересні: концерти, вистави та інші події

Сейчас читают: 226
womo.ua

Концерт Lama, вар’єте «Рояль» з Lida Lee, вистави театру «Чорний Квадрат»: Caribbean Club анонсував найближчі події. Caribbean Club запрошує провести останні дні літа та зустріти осінь на атмосферних та благодійних подіях, які заклад традиційно готує для поціновувачів якісної музики та гумору.

Концерт Lama, вар’єте «Рояль» з Lida Lee, вистави театру «Чорний Квадрат», шоу «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» та інші івенти очікують на гостей концерт-холу у серпні-вересні.

Детальніше – у добірці нижче.  25 серпня, 1, 8, 15, 22 та 29 вересня: вар’єте-шоу «Рояль» Вже традиційно Caribbean Club запрошує гостей на захопливе шоу для дорослих – вар‘єте «Рояль».

Концерт-хол продовжує серію шоу зі співачкою та засновницею волонтерського штабу Lida Lee. Вар’єте-шоу «Рояль» – це п’янкий коктейль музичного перформансу та вишуканої сексуальності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA