книги Литература література українською видавництво "Лабораторія"

Що почитати у вересні: ТОП-6 книжкових новинок із захоплюючим сюжетом

Сейчас читают: 693
womo.ua

Видавництво Лабораторія пропонує книжкові новинки вересня для поціновувачів цікавого сюжету. У добірці представлені книги нонфікшн та художня література про війну, пригоди, науку, історію, дорослішання, психіатрію та натхнення. «Дівчина у блакитному пальті» Моніка Гессе — художня література Друга світова у розпалі.

Вулицями Амстердаму ходять вороги — солдати у зеленій формі, що говорять німецькою. Ханнеке, молода жінка, яка щодня дістає на чорному ринку і доставляє багатим клієнтам товари, яких у воєнному місті вже не знайти легально — від м’яса й гасу до парфумів і нових шкарпеток.

Але у неї розбите серце — її коханий загинув на війні. Тільки робота — своєрідний акт бунту проти нацистів. Читайте також: Книги, які варто прочитати: інклюзивність, самоідентифікація, самовдосконалення та мемуари Але зникнення єврейської дівчинки й благання старої голландки знайти її змінюють все.

Втягнута у вир таємниць, що ведуть до руху опору, дівчина бачить, наскільки жахливою і страшною є нацистська влада. Тепер Ханнеке готова на все заради порятунку людського життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA