фестиваль домашні тварини

Куди піти на ці вихідні: PesDay на Арт-завод Платформа

Сейчас читают: 938
womo.ua

PesDay на Арт-завод Платформа стане справжнім оазисом собачого захвату та насолоди. Почнуть хвостаті з червоної доріжки, а потім джакузі, пісочниці, спа-зони, beauty, фотосесія, сеанс у психолога, дегустації корму, шопінг, а після всього — на зону вільного вигулу шукати нових друзів і любов.   А що ж для людей? Все, що ви так любите – тематичне кіно, добірні фуд-корти, стендапи топових українських коміків (Роман Щербан, Антон Тимошенко,  Макс Вишинський,  Тарас Стадницький, Фелікс Редька, Славік Мартинюк та інші), сцена, з якої лунатиме музика для душі, великий маркет зі справжніми знахідками, басейн та дитяча зона, де малеча залюбки проведе увесь день. На вас чекатимуть: лекції від нутриціологів, психологів та ветеринарів, що поділяться цінними порадами щодо догляду презентація порід – поспілкуєтесь із заводчиками бажаної породи, щоб дізнатись особливості характеру та поведінки кінологічні виступи та аджиліті, де ви зможете побачити неймовірні можливості собак у різних областях: від пошукової діяльності до акробатичних трюків І долучайтесь до благодійності: підтримайте притулки для тварин та допоможіть тим, хто потребує допомоги та турботи.

Захід триватиме з 12:00 до 22:00. 10% від продажу квитків будуть спрямовані в фонд допомоги тваринам UAnimals. Вартість квитка: 1 день – 250 грн, 2 дні – 350 грн.

Студентам, школярам — 125 грн за наявності документа, що підтверджує відповідний статус. При оплаті карткою Visa сума подвоюється.

Долучайтесь до ініціативи. При розрахунку карткою Visa ПриватБанк на фудкорті та маркеті – знижка 10%. При розрахунку карткою Visa будь-якого іншого банку на фудкорті та маркеті – знижка 5 %.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA