Сериал книги Афиша куди піти куди піти у вихідні що послухати

Аіфша тижня: що послухати, куди сходити та що подивитись?

Сейчас читают: 918
womo.ua

Підготували для вас підбірку цікавих подій тижня, які вартують вашої уваги. Також додали серіал, який можна переглянути за тиждень та корисну книгу, яка допоможе розібратись із травматичним досвідом. Презентація тижня 12 травня: Презентація книги Ольги Богомаз «Весілля Настусі» «Весілля Настусі» — це дебютний роман Ольги Богомаз.

В основу його сюжету лягла подорож на малу батьківщину — на Донеччину — в круговерті нових і давніх знайомих, несподіваних втрат і відновлених спогадів, які допоможуть краще зрозуміти, ким ти є і що тобі насправді потрібно.

Тож у Книгарні «Є» на Лисенка разом з авторкою ви зможете поговорити про книжку, її шлях до читача, а також про дороги та лабіринти, які ведуть додому і до себе.

Модератор події — літературознавець і перекладач Максим Нестелєєв. Коли: 12.05.2023 о 19:00 год у Книгарні «Є» Адреса: вул.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA