гороскоп знаки зодіаку астрологія

Розбиті серця та проблеми з грошима: яким знакам Зодіаку не пощастить на вихідних 29 та 30 квітня

Сейчас читают: 300
hochu.ua

Зараз ми з вами проживаємо не найлегший період — Ретроградний Меркурій, який триває з 21 квітня по 15 травня. У цей час на труднощі натраплять практично всі знаки Зодіаку, але, як кажуть, астрологи деяких буде "штормити" особливо сильно.Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким на вихідних 29 та 30 квітня доведеться зустрітися із серйозними труднощами у роботі та в особистому житті.

Про це повідомляє портал unian.net. Однак проблем можна уникнути, якщо прислухатися до порад зірок та зберігати спокій. Читати також Астрологи назвали знак Зодіаку для ідеальних стосунків Ракам не варто розслаблятися в суботу 29 квітня.

Можуть виникнути серйозні труднощі у стосунках із близькими. Астрологи радять вам бути мудрими, не втрачати самовладання і йти на компроміси.

В іншому випадку ситуація може загостритися до критичної точки.Овнам ця неділя, 30 квітня, принесе проблеми, пов'язані з фінансами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA