місто Київ Нео афіша місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 29 та 30 квітня

Сейчас читают: 127
hochu.ua

Ось і підкрадаються вихідні, а разом із ними традиційне питання "куди піти". На щастя, у нас є кілька ідей, як провести дозвілля у столиці.

Найкращі заходи, які відбудуться у 29 та 30 квітня ви знайдете у нашій добірці на HOCHU.ua! Читати також Тарас Шевченко у ролі самурая: на українській платформі Takflix вийшов фільм "Безславні кріпаки" Не знаєте, куди піти у Києві цими вихідними?

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 29 та 30 квітня, а також не забувайте про правила безпеки у воєнний час.Майстер-клас fashion ілюстрації — справжній жіночий рай, де можна згадати дитинство, в якому кожна дівчинка створювала одяг для своєї улюбленої ляльки.

Тільки тепер ми виросли та створюємо модні образи для себе. На події можна повністю віддатися своїй фантазії і створити абсолютно казковий образ або підійти до процесу прагматично і намалювати ідеальний діловий костюм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA