місто Київ куди піти афіша заходи місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 3 та 4 червня

Сейчас читают: 987
hochu.ua

Зустрічаємо перші вихідні червня з правильним літнім настроєм. Якщо ви не знаєте, куди піти 3 та 4 червня у Києві, то наша добірка цікавих заходів точно стане вам у пригоді.

Афіша — вже на HOCHU.ua! Читати також Усі секрети українських кібервійськ: що відомо про новий фільм "Перший код" Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці.

Дивіться афішу на 3 та 4 червня у Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.Якщо ви читали наш список справ на літо, то бачили пункт "сходити на дегустацію вин".

Початок червня — ідеальний для цього час. До того ж у нашій афіші є відповідна подія — фестиваль українських вин "Brave Wine", де зберуться 20 провідних українських виноробств нової хвилі з різних регіонів України та винами нового врожаю."Стадіон культури" — унікальна подія, на якій ви зможете насолодитися безліччю різноманітних активностей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA