місто Київ свято афіша заходи місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 27 та 28 травня

Сейчас читают: 323
hochu.ua

Цієї неділі, 28 травня, жителі та гості столиці відзначатимуть День Києва. Свято традиційно випадає на вихідний день останнього тижня травня, тому відсвяткувати його можна буде максимально яскраво, цікаво та насичено.

Не знаєте, куди піти в столиці на цих вихідних? Афіша заходів до Дня Києва, які відбудуться 27 та 28 травня, вже на HOCHU.ua!

Читати також Усі секрети українських кібервійськ: що відомо про новий фільм "Перший код" Не знаєте, що подивитися в Києві 27 та 28 травня?

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу і не забувайте про правила безпеки у воєнний час."Київський мікс" — це екскурсія, в ході якої ви зможете ознайомитися зі справжнім виглядом Києва: його історичними та нелегальними будівлями, величними та скандальними пам'ятниками, а також маленькими символами, що нагадують про його унікальність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA