місто Київ робота бізнес місто Київ

Сучасний коворкінг із бомбосховищем та всім необхідним: де шукати зручний робочий простір у Києві

Сейчас читают: 634
hochu.ua

Після зимових масованих обстрілів енергетична система України знаходиться не в найкращому стані. Тому зараз чимало експертів прогнозують, що аварійні відключення можуть повернутись до нас уже влітку, що змушує офісних працівників шукати варіанти — як працювати, не втрачаючи при цьому продуктивність і робочий час.

Ефективним рішенням проблеми буде знайти зручний та надійний простір, де можна працювати незалежно від зовнішніх чинників. Спеціальні коворкінгові приміщення — прекрасний варіант, адже там забезпечено стабільне постачання електроенергії та інші необхідні умови для комфортної роботи.На час відключень світла столична мережа коворкінгів запускає вигідну пропозицію Power — 500 грн/добу замість 20$.

Бомбосховище BeeWorking Golosiiv При цьому компанія пропонує не просто робоче місце із Wi-Fi, а цілий спектр додаткових послуг.

Так, у вартість послуг мережі входить цілодобовий доступ до робочого місця, високошвидкісний інтернет (старлінк другого покоління і 3 додаткових провайдери інтернету), а також вся інфраструктура, яка за будь-яких обставин працюватиме завдяки потужним генераторам: Бомбосховище BeeWorking PodilОкремо варто наголосити ще й на наявності бомбосховищ на обох локаціях — у них передбачені місця, обладнані для роботи, що дозволить вам не відриватись від робочого процесу навіть під час повітряної тривоги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA