Сша Скандал війна новини Сша

Справи на болотах — гірше нікуди: у рф незаконно показують вкрадений мультфільм "Мавка. Лісова пісня"

Сейчас читают: 917
hochu.ua

Путінська диктатура відрізала росію від усього цивілізованого світу і всіх його благ. І якщо з імпортозаміщенням на московії вже всі звикли, то індустрія культури ніяк не може оговтатися від наслідків санкцій.

Тож, у звичній для себе манері, росіяни вирішили вкрасти популярний український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" і незаконно показувати його в кінотеатрах.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На офіційній сторінці мультфільму у Facebook повідомили, що анімаційна стрічка, створена за мотивами твору Лесі Українки, стала частиною нової схеми тіньового прокату в Росії.

Офіційно жоден кінотеатр у рф не має дозволу на показ ані голлівудських блокбастерів, ані українських фільмів. Однак це не заважає країні-агресору заробляти незаконними способами.Один із російських кінотеатрів незаконно розмістив у себе на сайті анонс прем'єри від Universal Pictures — "Брати Супер Маріо в кіно" і вказав, що його, мовляв, буде показано перед сеансами "Мавки",— сказано в повідомленні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA