Єгипет Іспанія Кіпр Туреччина Пляж море Єгипет Іспанія Кіпр Туреччина

Куди поїхати на море у травні: огляд курортів для комфортного відпочинку

Сейчас читают: 863
hochu.ua

Факти ICTV із посиланням на турагентку Анну Третьяк склали список напрямків, які вже можна обирати для відпочинку. Ціни за цими напрямками у всіх стартують приблизно однаково і можуть зростати, залежно від ваших уподобань та можливостей.

Читати також 5 місць в Україні, які варто відвідати вже цієї весни Один з найпопулярніших напрямків, який обирають любителі моря та тепла цілий рік.

Травень — це ідеальний місяць, якщо ви хочете відразу ж увірватися у відпочинок із теплим морем та повітрям. Наприклад, взимку тут можуть бути сильні вітри, влітку дуже спекотно, а весняні місяці якраз підходять для комфортного відпочинку.

У травні можете вибирати будь-який курорт Єгипту з огляду на ваші уподобання. Наприклад, якщо відпочиваєте з дітьми, то краще вибирайте піщані пляжі — це Хургада, якщо хочете спостерігати за кораловим рифом при готелі — це більше про Шарм-Ель-Шейх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA