телефон Нео гаджети

Помилка, яку допускає багато користувачів. Чому не можна залишати телефон на зарядці на всю ніч?

Сейчас читают: 110
hochu.ua

Нещодавно ми писали про те, чому не можна завжди залишати увімкнений Wi-Fi на телефоні. У цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, що буде з телефоном, якщо залишити його на зарядці на всю ніч.

Детальніше читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua!Заряджати мобільний пристрій під час сну - зручна звичка: увечері ставиш його на зарядку, а вранці користуєшся телефоном з повною батареєю.

Однак така, на перший погляд, безневинна дія має серйозні наслідки. Читати також Що робити, якщо впав телефон? Прості правила, про які повинен знати кожен користувач Тривале підключення до зарядки підвищує навантаження на акумулятор, що може призвести до зниження його місткості.

З кожною нічною зарядкою батарея погіршується. Швидка розрядка смартфона стає частою проблемою. А згодом акумулятор, який зазнав безліч циклів заряджання, може повністю вийти з ладу.Тому рекомендується заряджати смартфон вдень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA