аромат парфуми цікаві факти парфум парфумерія важливо знати

Амбра - справжній діамант у парфумерії: чим пахне, як виглядає і де її беруть

Сейчас читают: 601
hochu.ua

Надзвичайно стійкі та ароматні люксові парфуми завдячують своєму особливому аромату і тривалому шлейфу саме амбрі - найрідкіснішому та найдорожчому інгредієнту в індустрії парфумерії.

Та мало хто здогадується, що амбра - це відрижка кашалотів. Розкішна, унікальна та незамінна, вона використовується вже сотні років, але звідки береться, люди дізналися зовсім недавно.

HOCHU.ua вирішив поділитися цими знаннями із вами!В епоху середньовіччя люди робили різні припущення щодо походження амбри. Згадувалися і слина дракона, і сльози ангелів, і сік екзотичних дерев, і піна з моря...

Припускали, що її властивості здатні захищати від чуми та лікувати епілепсію та головні болі. Читати також Найяскравіші парфумерні аромати, або 4 новинки, які приваблюють чоловіків (ФОТО) Є припущення, що сіра амбра утворюється лише у тих  кашалотів, які мають розлади шлунку, а таких знайдеться лише до 5%.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA