Нео війна

Красунчик із кліпу Лободи "Твои глаза" отримав поранення на передовій

Сейчас читают: 822
hochu.ua

Український танцюрист Назар Грабар, який знявся у двох кліпах Світлани Лободи, після початку повномасштабного вторгнення росії вирішив стати на захист рідної України.

Нещодавно у бою з російськими окупантами був поранений у груди. Про це військовий написав на своїй сторінці в Instagram. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Назар Грабар ні на секунду не сумнівався у своєму рішенні вступити до лав ЗСУ.

Понад рік колишній танцюрист захищає Україну від російських загарбників. У грудні минулого року отримав поранення у груди. Також артист розповів, що йому вручили посвідчення учасника бойових дій та нагрудний знак "Ветеран війни".

Читати також "У мене ніколи не було друзів у росії": Лобода розповіла, чи спілкується досі з російськими артистами (ВІДЕО) Я б у житті не хотів отримувати такі посвідчення, медалі, ордени чи ті навички, які є зараз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA