лайфхак прання догляд за одягом

Вивертати навиворіт чи ні: як прати одяг, щоб його не зіпсувати

Сейчас читают: 466
hochu.ua

Хтось вірить, що, якщо не вивернути одяг, це може призвести до певних негативних наслідків для господині та інших жителів дому.

Але робити це варто ще й з інших, більш раціональних причин. Читати також Не робіть так: 5 помилок при пранні спідньої білизни Зокрема, ця проста дія захищає дрібні деталі та декоративні елементи, які є на одязі, спідній або постільній білизні, від механічних пошкоджень.

Якщо їх не захистити, то є ризик, що кнопки, нашивки та блискавки відірвуться або зіпсуються під час прання. Також завдяки вивертанню речей можна надовше зберегти їхні яскраві кольори.Ще одна з причин - можливість краще відіпрати забруднення з внутрішньої сторони одягу.

Так, вона нерідко брудниться потом та різними косметичними засобами, які ми використовуємо. Читати також Закривати чи ні: мало хто знає, що треба робити з дверцятами пральної машини після прання Також раніше ми розповідали про різницю між сухим порошком та гелем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA