лайфхак Смартфон телефон гаджети

Звички, які вбивають ваш смартфон: чого не варто робити

Сейчас читают: 987
hochu.ua

Портал ITechua опублікував кілька звичок власників мобільних телефонів, які можуть вбити пристрій. Якщо ви не хочете витрачати великі гроші на ремонт або занадто часто купувати новий мобільний телефон, то відмовтеся від цих звичок.

Читати також 7 дивовижних лайфхаків для мобільних телефонів, про які ви могли не знати Багато хто так робить: залишили телефон на ніч на зарядку, а вранці у вас уже повний заряд батареї і можна користуватись цілий день.

Але така практика негативно впливає на стан акумулятора. Ми написали цілий матеріал, чому не можна всю ніч заряджати телефон, рекомендуємо прочитати.По-перше, телефон повинен якомога рідше стикатися з місцями, де багато води.

І точно не варто дивитися щось у телефоні, коли ви знаходитесь у ванні, наповненій водою. По-друге, у ванній кімнаті дуже багато пари, яка також погано позначається на роботі пристрою.Скоро настане спекотне літо і вам уже потрібно відвикати від того, щоб залишати телефон на підвіконні, автомобільному сидінні, десь на лавці у власному дворі, загалом — у будь-якому місці, де на телефон падатиме пряме сонячне проміння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA