Оля Полякова новини діти знаменитостей Оля Полякова

"Більше не хочу народжувати": Оля Полякова зізналася, за що їй соромно після пологів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 178
hochu.ua

Українська співачка Оля Полякова — мама двох доньок, 18-річної Марії та 11-річної Аліси. Не раз артистка зізнавалася, що не була готова стати мамою і перша вагітність виявилася для неї вкрай несподіваною.

І попри те, як сильно вона любить своїх доньок, за словами Олі Полякової, вона більше не планує вагітніти. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У новому випуску шоу "Дорослі дівчатка" Оля Полякова відверто заявила, що не хоче знову відчувати біль пологів, а також повертатися до памперсів і пелюшок.

Крім того, співачка підкреслила, що в період вагітності та лактації організм переживає великі зміни, зокрема порушення росту нігтів, волосся і стану шкіри загалом.Я більше народжувати не хочу.

Не хочу ані дітей, ані цих пелюшок, ні цього роздутого живота, ні печії, ні прищів, ні вилізлого після народження дитини волосся, обламаних нігтів, товстої дупи в розтяжках і всієї цієї прекрасної фігні, яка супроводжує усіх жінок,— заявила Оля Полякова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA