принц Чарльз Камілла Паркер-Боулз Чарльз III коронація принц Чарльз

Коронація Чарльза ІІІ: повне відео церемонії

Сейчас читают: 664
hochu.ua

У Лондоні розпочалася офіційна церемонія коронації Чарльза III та Камілли. Тисячі людей зібралися вздовж маршруту процесії, щоб мигцем побачити монархів перед коронацією, а на самій службі зібралося близько 2000 іменитих гостей.

Однак побачити подвійну коронацію Чарльза III та Камілли може кожен охочий, адже онлайн-трансляція вже почалася!Король уже склав коронаційну присягу.

Чарльз III поклав руку на Святе Євангеліє і пообіцяв виконати та дотримати обіцянки захищати закон і англіканську церкву під час свого правління.

Потім він склав другу присягу — Декларацію про вступ, у якій говориться, що він вірний протестант. Читати також Королева Камілла суворо заборонила два інгредієнти у стравах для святкування коронації Далі король Чарльз і королева Камілла виконали хорову музику абатства у виконанні хору Вестмінстерського абатства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA