королева Летиция Іспанії Летиція Нео StandWithUkraine королева Летиция Іспанії Летиція

Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку ЗСУ

Сейчас читают: 344
vogue.ua

Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку українським захисникам разом з військовою допомогою. У військовій допомозі від Іспанії знайшли записку, яку королева країни Летиція залишила для Збройних сил України.

Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. За словами журналіста, в пакуваннях з одноразовими гранатометами, надісланих українським військовим з Іспанії, також були заховані іспанські ковбаси, а до інструкції додавалася листівка з підписом: «Бажаю перемоги.

З любов'ю, Летиція». Як каже Андрій Цаплієнко, бійці не одразу зрозуміли, що це записка від королеви Іспанії. Нагадаємо, в березні королева Іспанії Летиція відвідала благодійну зустріч Mutua Madrileña, яка підтримує соціальні проєкти в Мадриді.

Дружина короля Філіпа VI не стала дотримуватися традиційного королівського нейтралітету та підтримала український народ у війні, яку росія розв'язала на території України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA