Нино Катамадзе Концерт куда пойти озера Нино Катамадзе

Концерт Ніно Катамадзе та Freedom-Jazz просто на березі озера

Сейчас читают: 881
liza.ua

Зовсім скоро озеро Osocor Residence наповниться вібраціями любові, вишуканого ліризму й геніального джазу. Грузинська співачка, яка стала яскравим явищем у міжнародній музиці, — магнетична Ніно Катамадзе виступить тут 25 червня.

Запальний пролог — від не менш магнетичних джазеток Freedom-Jazz.Унікальному артисту — унікальна локація. Ніно Катамадзе та її друзі-музиканти Insight вперше зіграють на особливій сцені, яку встановлять просто на березі озера.

Що, як не вода, найточніше передає глибину й палітру емоцій? Навіть сама артистка називає музику течією. Течією, в якій ти пливеш, відкриваєшся і стаєш прозорішим.Перед Ніно на сцену біля озера вийдуть Freedom-Jazz — карколомне джаз-кабаре з 10-и учасниць на чолі з Анастасією Малегою, Санні Журбою й Софією Павличенко.

Хоч основна частина репертуару Freedom-Jazz і складається з каверів світових хітів, кожен їхній номер — це оригінальна мінівистава.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA