Вирджил Абло Каньє Вест місто Київ музыка События Вирджил Абло Каньє Вест місто Київ

Save the date: засновник Off-White Вірджил Абло зіграє діджей-сет у Києві

Сейчас читают: 510
cosmo.com.ua

Ми знаємо, що ти будеш робити 5 вересня! Вірджил Абло — креативний директор Louis Vuitton, засновник бренду Off-White та одна з найвпливовіших фігур модної індустрії — зіграє діджей-сет у Куренях на масштабній вечірці.

Абло — яскравий приклад людини багатьох талантів, серед яких особливе місце займає музика. Популярність у якості діджея прийшла до Вірджила задовго до кар’єри модельєра — протягом останніх 20 років він встиг відіграти на вечірках у рідному Чикаго, Ібіці (у культовому DC-10 він виступав ще до того, як про нього почали писати модні журнали), Лондоні та більшості головних клубів світу.

Тепер до цього списку він додасть і Київ. Юні роки у Чикаго не могли пройти безслідно, тож музика завжди залишалася головним захопленням Абло, а за діджейський пульт Вірджил вперше став у 18 років.

Окрім рідного міста, на музичні смаки Абло відчутно вплинув Каньє Вест — друг та близький колега, з яким Абло багато років працював пліч-о-пліч в ролі креативного директора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA