Україна люди фразы интервью Україна

"На першому місці для мене, звісно, робота": інтерв'ю з виконавчим директором фонду АнтиСНІД — Ольгою Руднєвою (ВІДЕО)

Сейчас читают: 735
hochu.ua

В програмі "Відверто.LIVE" директорка фонду "АнтиСНІД" Ольга Руднєва розповіла телеведучій Тетяні Гончаровій про реалії боротьби зі СНІДом в Україні сьогодні, а також про те, чому для неї Україна краща за Швейцарію.Директор фонду АнтиСНІД Ольга Руднєва з 2004 року веде боротьбу зі СНІДом в Україні.

Для програми "Відверто.LIVE" вона розповіла про свою нелегку роботу, благодійність та успіх у цій сфер. Також Ольга поділилась думками про життя у Швейцарії і про свої стосунки з чоловіком.

Зібрали головні моменти з інтерв'ю для вас!По-перше, ця робота ніколи не відчувалась, як якась нудна. Ми організовували концерти Елтона Джона та Пола МакКартні, до нас приїжджав президент Клінтон, наш найбільший в Україні аукціон зібрав рекордні 3,2 млн доларів!

Провідні світові благодійні фонди дають своїм працівникам не місяць відпустки, а два, тому що це — робота, яка викликає повне вигорання.Ні, не ходжу.Скажу більше: коли моєму татові лишився місяць життя, я поїхала в іншу країну робити проект, бо

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA