Україна люди Україна

Компанія Хуавей запустила yкраїномовний додаток Digital Inclusion для безбар’єрного спілкування

Сейчас читают: 950
womo.ua

Компанія Хуавей Україна у співпраці з ГО «Здорове суспільство» та соціального підприємства «ДивоГра» в рамках соціального партнерства за підтримки Міністерства освіти і науки України запустила додаток Digital Іnclusion для безбар’єрного спілкування.

Мобільний додаток створено як рішення для альтернативної і додаткової комунікації, коли вербальна комунікація неможлива, зокрема дітей і дорослих з аутизмом та людей після інсульту, травм, під час лікування,  а також для розвитку мовлення та творчого мислення всіх.  Мобільний додаток під назвою Digital Inclusion можна завантажити на телефони та планшети (на всіх операційних системах).

Також створено вебверсію www.dimobi.org.ua. «Новітні технології мають значний потенціал для спільного пошуку рішень, важливих для суспільства.

Технології впливають на всі сфери нашого життя, тому потрібно разом вчитися, працювати, знаходити інноваційні решення, які створюють рівні можливості для всіх у цифровому світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA