Авторская колонка Витамины

Коментує експерт: причини та наслідки необґрунтованого прийому препаратів

Сейчас читают: 654
hochu.ua

Приймаєте вітаміни? Вірите, що "аскорбінка" допомагає при застуді, а під час вагітності потрібно "підстрахуватися" і пити те саме, що і подруга?

Замовили купу баночок на iHerb за порадою блогера? Які існують причини та наслідки необґрунтованого прийому препаратів? На ці та інші питання відповідає в своїй авторській колонці Юлія Яроцька — акушер-гінеколог.Хоча я працюю з пацієнтами вже 20 років, вони, як і раніше, мене дивують.

Розповім саме про такий випадок.Я завжди питаю пацієнток: "Чим хворіли та хворієте?" і, як правило, отримую відповідь — "Та нічим особливим".

Потім ставлю наступне запитання, про те, які препарати жінка приймала до і під час вагітності. Це питання отримує відгук, і поступово ми доходимо до суті перенесених хвороб.Отже, в цьому випадку пацієнтка повідомила, що приймає 7 (!) препаратів одночасно: препарат заліза, заспокійливе, Магне В6, канефрон, полівітамінний препарат, препарат для печінки й аспірин.Детально ми поговорили про кожен і про те, чому на даному етапі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA