Кая Каллас деревня Ляйен Євросоюз деревня Ляєн місто Брюссель Политика Урсула фон дер Ляйен жінки кар'єра новини Кая Каллас деревня Ляйен Євросоюз деревня Ляєн місто Брюссель

«Команда мрії»: всі найвищі посади в ЄС можуть отримати жінки

Сейчас читают: 694
womo.ua

Після червневих виборів у ЄС керівні посади в Європейській раді, Комісії та парламенті, а також в Європейській службі зовнішньої діяльності можуть отримати жінки.

Про таку ймовірність пише Роlitico. Урсула фон дер Ляєн. Фото: EPA/UPG За прогнозами Брюсселю, Урсула фон дер Ляєн залишиться головою Комісії, як і Роберта Мецола з Мальти залишається на посаді в парламенті.

Крім того, Метте Фредеріксен, яка зараз є прем’єр-міністеркою Данії, може стати президенткою Європейської ради. А Кая Каллас, прем’єрка Естонії, може перейти на посаду Верховного представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки, яку зараз очолює Жозеп Боррель.

Роберта Мецола. Фото: EPA/UPG Читайте також: Прем’єр-міністерка Естонії обрала жовто-синє вбрання для зустрічі із Зеленським Метте Фредеріксен.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA