На Венеційський Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган Нео На Венеційський Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган

Команда фільму «Люксембург, Люксембург» вийшла на червону доріжку Венеційського фестивалю з плакатами про українських дітей

Сейчас читают: 133
vogue.ua

На Венеційському кінофестивалі відбулася прем’єра стрічки українського режисера Антоніо Лукіча "Люксембург, Люксембург". Стрічка представлена в конкурсній програмі “Горизонти”.

На червону доріжку кінофестивалю команда фільму вийшла з плакатами, присвяченими українським дітям, що втратили своїх батьків через війну.

Режисер Антоніо Лукіч, а також виконавці головних ролей, учасники реп-гурту “Курган і Agregat” – брати Раміл та Аміл Насирови, тримали в руках плакати з пронизливим написом. "Уявіть собі фільм без батьків.

З початку повномасштабного вторгнення тисячі українських дітей залишилися без батьків". Нагадаємо, що українські кіноматографісти активно використовують усі можливості, аби звернутися до міжнародної спільноти та розповісти про війну росії в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA