Нео

Розкішні Бред Пітт та Марго Роббі у трейлері фільму «Вавилон»

Сейчас читают: 767
vogue.ua

На кінофестивалі в Торонто представили трейлер довгоочікуваного фільма "Вавbлон" режисера Дам'єна Шазеля, який має вийти в прокат вже у грудні.

Головні ролі у стрічці зіграли Бред Пітт та Марго Роббі, а сам фільм зображує розкішну золоту епоху Голлівуду. Події фільму «Вавилон» відбуваються наприкінці 1920-х років і показують перехід індустрії від німого кіно до «розмовного ».

Бред Пітт втілює роль зірки німого кіно Джона Гілберта - реальну оосбистість, одного з найвідоміших акторів тієї епохи. В кінці 20-х років актор почав зніматися у звуковому кіно, але ці спроби не були вдалими, і після декількох фільмів карєра колись великої кінозірки закінчились, а сам актор трагічно помер уві сні.

Тим часом Марко Роббі грає Клару Боу, справжню ікону та секс-символа бурхливих 20-х. Судячи з першого трейлеру, Дам'єну Шазелю, який є наймолодшим лауреатом "Оскара" за всю історію" (за стрічку "Ла Ла Ленд"), вдалось зняти розкіше кіно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA