реклама топлес новини Ксенія Мішина

"Що не зробиш за гроші": Ксенія Мішина пробігла голяка на тлі українських Карпат (ВІДЕО)

Сейчас читают: 765
hochu.ua

Українська акторка Ксенія Мішина, яка ще недавно лежала під крапельницею, здивувала підписників рекламою у своєму блозі. Заради привернення уваги підписників знаменитість зняла майки та напівоголеною пробіглася перед камерою.На своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина опублікувала відверте відео, зняте на тлі українських Карпат.

Відпочиваючи на заході України акторка зняла ролик, спочатку якого позувала в одязі, а після - розвернулася від камери та, тікаючи, зняла топ, залишившись топлес.

Читати також Мішина потрапила у курйозну ситуацію з відомим футболістом: "Я - українська акторка. Може прискоримо процес?" Варто зазначити, що таке відео Мішина зняла в рамках реклами одного відомого бренду.

Однак підписники артистки розділилися в думках, коментуючи її нову публікацію. Так, одні дорікають зірці "Кріпосної" в тому, що вона може погодитися на будь-яку авантюру заради грошей, а інші, навпаки, похвалили акторку за сміливість і незвичайну рекламу.— пишуть у коментарях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA