лайфхак Лаваш рецепти що приготувати

Піца з нуля за 10 хвилин - це реально: секретний трюк з тістом (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 980
hochu.ua

Смачна піца з сирними бортиками та ароматним пухким тістом - це, звісно, дуже смачно. Але й дуже затратно по часу - адже на замішування, вистоювання і формування тіста йде стільки часу, що аж шкода тратити всі ці години на страву, яку з’їдять за п’ять хвилин.Але вихід є - можна скористатися лайфхаком, і замінити тісто вже готовим магазинним лавашем.

Процес її приготування займе не більше 10 хвилин. Докладним списком інгредієнтів поділились на Pixelinform. Читати також Більше не будете купувати: готуємо дорогущий Маскарпоне з двох інгредієнтів (РЕЦЕПТ) Читати також Всього два основних продукти: надзвичайний рецепт швидкого та бюджетного перекусу Ця страва готується дуже швидко, тому не спускайте з неї очей.

Можна наробити одразу на всю сім’ю - адже це так просто і смачно. І, головне, швидко, прямо як у випадку з ароматними кутабами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA