Карл Лагерфельд Karl Lagerfeld домашні улюбленці кішка домашній улюбленець Карл Лагерфельд Karl Lagerfeld

Кішка-мільйонерка: як сьогодні живе спадкоємиця Карла Лагерфельда

Сейчас читают: 187
hochu.ua

Ще за життя Карл Лагерфельд подбав про те, щоб після його смерті пухнаста улюблениця нічого не потребувала. Тож коли господаря не стало, Шупетт продовжила своє щасливе існування.Лише у 2015 році пухнаста красуня заробила 3 млн доларів, взявши участь у рекламних кампаніях для японського косметичного продукту та для німецької автомобільної компанії.

Згодом до її портфоліо увійшли колекція макіяжу з Шу Уемурою, власна книга та одна з колекцій бренду Karl Lagerfeld, музою якої вона стала.

Крім того, Шупетт - зірка соцмереж, тому що має величезну кількість підписників (258 тисяч фоловерів). Ще приблизно 200 млн доларів кішка отримала після смерті свого господаря.

Читати також Названо справжні причини, через які кіт приходить спати до вас у ліжко: ви будете здивовані Після смерті Лагерфельда догляд за кішкою ліг на його колишню економку, Франсуазу Касот.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA