Alexander Macqueen Кейт Міддлтон коронація Королівська сім'я Alexander Macqueen

Кейт Міддлтон прибула на коронацію Чарльза III у вбранні, інкрустованому діамантами (ФОТО)

Сейчас читают: 652
hochu.ua

Принцеса Уельська прибула до Вестмінстерського абатства напередодні історичної коронації короля Чарльза і королеви Камілли. Для історичного дня Кейт Міддлтон обрала розкішне вбрання, проте відмовилася від класичної тіари на користь квіткової корони.

Деталі — на HOCHU.ua!Кейт Міддлтон з'явилася на коронації в розкішній сукні від Alexander McQueen. Вбрання принцеси було зроблене з шовкового крепу кольору слонової кістки з вишивкою срібними злитками та нитками з мотивами троянд, будяка, нарцисів і трилисників, що символізує чотири нації Великої Британії.

Читати також Вандали намалювали величезний пеніс на місці, де буде вечірка з нагоди коронації Чарльза III (ФОТО) Поверх вбрання Кейт Міддлтон одягла темно-синю мантію Королівського Вікторіанського ордена з червоною облямівкою.

Свій образ Міддлтон доповнила приголомшливим гірляндним кольє Георга VI, зробленим 1950 року на прохання короля Георга VI для його доньки Єлизавети II, яке прикрашене трьома нитками великих діамантів.

Об этом же в других изданиях
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
lifehelper.one
Все говорят о том, что церемонию коронации Чарльза III оформили в цветах украинского флага, но так ли это lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA