Alexander Macqueen новини Сальма Гаєк Каннський кінофестиваль Alexander Macqueen

Сальма Гаєк викликала фурор на Каннському кінофестивалі в спокусливому вбранні (ФОТО)

Сейчас читают: 478
hochu.ua

56-річна мексикано-американська актриса Сальма Гаєк продовжує підкорювати килимові доріжки. Зірка Голлівуду з'явилася в чарівному вбранні на прем'єрі нового фільму іменитого режисера Мартіна Скорсезе "Killers of the Flower Moon" на Каннському кінофестивалі.

Деталі — на HOCHU.ua!Голлівудська діва опинилася серед гостей прем'єрного показу фільму Скорсезе, тому свій образ вона продумала буквально до дрібниць.

56-річна Сальма вийшла на килимову доріжку в спокусливій сукні від Alexander McQueen з глибоким декольте. Актриса обрала вбрання насиченого баклажанового кольору з акцентом на стрункій талії та об'ємними воланами на плечах.

Читати також Сальма Гаєк знайшла еліксир молодості: 56-річна суперзірка розповіла, завдяки чому її шкіра має ідеальний вигляд На шиї у Сальми красувалося розкішне діамантове кольє, у вухах були діамантові сережки-гвоздики, а на руках - широкий браслет з коштовним камінням і перстень з великим каменем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA