України Олена Зеленська України Олена Зеленська

Кейт Міддлтон і принц Вільям допомогли сортувати гуманітарну допомогу для українців

Сейчас читают: 137
cosmo.com.ua

У середу, 9 березня, Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали Український культурний центр у Лондоні, де поспілкувались з волонтерами і допомогли сортувати та пакувати гуманітарну допомогу, яку надішлють українцям, що потерпають від російської агресії. «Протягом останніх двох тижнів британські громади та організації об’єдналися, щоб надати життєво важливу підтримку українцям у Великобританії та по всій Європі.

Український культурний центр у Лондоні став одним із багатьох осередків організації пожертвувань, матеріальної допомоги та підтримки українців.

Робота, яку проводять волонтери, щоб допомога дісталася туди, де вона найбільше потрібна, надихає. Так само, як і неймовірна щедрість британської публіки.

Комітет з надзвичайних ситуацій вже отримав понад 132 мільйони фунтів стерлінгів у вигляді пожертв і продовжує збирати кошти для підтримки найважливіших гуманітарних зусиль», — повідомили герцоги Кембриджські у соцмережах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA