сад шкідники поради дачникам

Осіння робота проти шкідників та грибку: чим обробити дерева

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Ми розповідали, як підживити томати, щоб вони дали щедрі плоди. Тепер ділимось методами боротьби з шкідниками та грибковими хворобами дерев, які слід застосувати вже восени, щоб навесні отримати результат.На ProstoWay розповіли, чим обробити дерева проти шкідників та грибкових захворювань.

Важливо зробити це вже восени. Читати також Красти або купити: чому не можна дарувати вазони і саджанці Осінь — найкращий час для обробки дерев та підготовки їх до зими.

Після збору врожаю слід обов’язково приділити увагу знищенню шкідників, а також подоланню грибкових захворювань. Це не буде зайвим навіть за умови їх відсутності - у якості проведення профілактики.Коли опало листя, слід проводити обприскування дерев.

Якщо листя опадає пізно, як, наприклад, у яблуні, можливе і виключення з правил.Від грибкових захворювань слід застосувати такі фунгіцидні препарати, як “ХОМ”, “Абіга-Пік”, “ОксіХОМ”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA