українські фільми фільми кіно Держкіно

Касові збори фільма «Довбуш» сягнули понад 66 млн грн: подробиці

Сейчас читают: 923
womo.ua

Після одинадцятого вікенду прокату касові збори фільму «Довбуш» сягнули 66 362 435 грн, а кількість проданих квитків склала 470 692.

Про це повідомляє Держкіно. Зазначається, що навіть на третьому місяці показів стрічка режисера Олеся Саніна «Довбуш» продовжує збирати повні зали. Читайте також: Як знімали український фільм «Довбуш»: відео Фільм «Довбуш» — це кіно, покликане об’єднати всіх небайдужих до Батьківщини, історія про незламність та відстоювання свободи на тлі буремних подій. Читайте також: Український фільм «Довбуш» б’є рекорди прокату: подробиці Фільм створено кінокомпанією Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Кінотеатральною дистрибуцією фільму на території України займаються компанії Kinomania Film Distribution і FILM.UA Distribution. Читайте також: Скоро у кіно!

В прокат виходить українська драмедія «Дон Жуан із Жашкова» — постер Також додамо, що прокат ще триває, тому кожен, хто ще не побачив цей фільм — може це зробити найближчим часом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA