стрижка краса догляд за волоссям

Стрижка "лисячий хвіст" — найжіночніша зачіска, яка буде в тренді влітку 2023 року (ФОТО)

Сейчас читают: 253
hochu.ua

Якщо ви плануєте зробити нову зачіску на літо, зверніть увагу на зачіску "лисячий хвіст". Така стрижка буде у тренді у 2023 році, а також подарує вашому образу свіжість.

У чому переваги цієї зачіски та кому йде "лисячий хвіст"? Розповідаємо у нашому матеріалі. Читати також Гарні кучері за допомогою коктейльних трубочок: найпопулярніший лайфхак весни Стрижка "лисячий хвіст" з'явилася на світ у 90-х роках і з того часу стала своєрідною класикою для довгого волосся.

Ця симетрична стрижка, де волосся обрамляється у формі латинської літери V, що нагадує хвіст лисиці, допомагає позбавитися від посічених кінців, не вкорочуючи довжину, а також надає образу жіночності та легкості.Стрижка "лисячий хвіст" пасує далеко не всім дівчатам.

По-перше, ця зачіска має гарний вигляд тільки на довгому волоссі. Також її краще не робити власницям тонкого і слабкого волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA