книги психологія

ТОП-5 варіантів зловити дзен після важкого дня: що дійсно допоможе розслабитись

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Сучасний світ вимагає від нас просто неймовірних зусиль: хоча технології і допомагають людству, кожен із нас уже перевантажений інформацією і позбутися цього відчуття практично нереально, адже щодня нам доводиться користуватися смартфоном, переглядати новини, відповідати на електронні листи й споживати тонни реклами, яка підстерігає нас на кожному кроці.

Що ж усім цим робити і як розслабитися наприкінці важкого робочого дня, розповідаємо далі.П’ятьма дієвими методами “зловити дзен” ділиться сайт jamadvice.

У цьому переліку - найпростіші трюки, які допоможуть “обманути” і заспокоїти розум. Це допоможе вам відпочити й набратися сил для нового дня.

Читати також Що робити, коли відчуваєш смуток та пригніченість: психолог радить не затягувати цей стан Ймовірно, йти кудись після роботи - це зовсім не те, чого вам би хотілося, але це дійсно працює, повірте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA