весілля заборона церковний календар календар

Коли не можна вінчатися: календар на 2023 рік і найкращі дати

Сейчас читают: 611
hochu.ua

Вінчання вважається одним із найважливіших моментів у житті кожного християнина. Це одне із 7 Святих Таїнств, тому до нього у церкви - особлива увага.

Якщо ви надумали зіграти весілля та повінчатися, краще заздалегідь впевнитися, що обрана дата - підходяща, адже в певні дні вінчання у церкві не проводять.

Розповідаємо, в які дні не можна вінчатися і на яку дату краще запланувати весілля й вінчання у 2023 році. Читати також Календар свят на липень 2023: які церковні дати та професійні свята відзначатимемо Вінчання не проводять у храмах у певні дні тижня, на деякі свята і в пост, тобто вас не повінчають: Читати також Місячний календар стрижок на липень 2023 року: вдалі та невдалі дні для експериментів із зачіскою У всі інші дні, окрім вказаних вище, пара може спокійно повінчатися у храмі та відгуляти весілля.

Календарно - це:Щодо красивих дзеркальних дат року, які ще залишились (08.08, 09.09, 10.10, 11.11, 12.12), то ці дні припадають на періоди, коли в храмах не проводять вінчань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA