день ангела привітання у прозі листівка іменинники дня

День Ангела Ангеліни: яскраві картинки і щирі вітання з нагоди свята

Сейчас читают: 436
hochu.ua

Щороку 14 липня свої іменини відзначають жінки з іменем Ангеліна. Це рідкісне та гарне ім'я одразу асоціюється із Ангелами. У перекладі із грецької воно так і звучить — “ангел”.Жінка Ангеліна завжди вишукана, витончена і вимоглива до себе.

Вона любить розвиватися, вдосконалювати різні навички. Ангеліна вміє працювати і заробляти чималі кошти. Читати також Що обов’язково треба зробити на Петра і Павла, щоб залучити удачу Жінки з цим іменем знають собі ціну, водночас — завжди чуйні, щирі, та готові підтримати ближнього.

Ім'я Ангеліна має свої скорочення: Гелин, Ліна, Ангеля, Ангела, Геля, Гела, Еля, Гелюся, Аліна, Гиляна, Антота, Ніна.vitannya.in.uaУ цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій.

Вірю, що Ангел ніколи не залишить тебе, Ангеліно. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA