YouTube українська мова розвиток

ПУМБ розпочинає новий сезон програми «БезуМОВНА підтримка 2.0»

Сейчас читают: 435
womo.ua

У червні цього року ПУМБ запустив програму «БезуМОВНА підтримка», мета якої — допомагати клієнтам, працівникам та всім охочим переходити на українську.

Отримавши гарні відгуки від учасників, ПУМБ вирішив продовжити програму ще на один сезон. Повністю відмовившись від російської мови в інтерфейсах свого сайту та застосунку, ПУМБ започаткував «БезуМОВНУ підтримку», щоб заохотити українців переходити на українську мову.

Програма складалася з телеграм-бота, який підказував українські відповідники фінансових термінів, навчав правильно вживати слова та пропонував подарунки за виконання тестових завдань, YouTube-подкасту «Безумовно, українською» з ведучим Антоном Мурафою та гостями — відомими українцями, які розповідали про власний досвід переходу на солов’їну.

Програма тривала два місяці, за цей час у ній взяли участь понад 11 мільйонів осіб. Лише чатботом скористалися понад 25 тисяч українців, які залишили чудові відгуки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA