Україна город місячний календар календар городника поради дачникам Україна

Календар городника: що і коли робити в саду та на городі у серпні 2023 року

Сейчас читают: 662
hochu.ua

Ми розповідали, як прогнати з городу поширеного шкідника - попелицю. Тепер ділимось посівним місячним календарем. Цей інструмент садівника та городника з давніх-давен допомагає вибрати оптимальні дати для сільськогосподарських робіт.Люди здавна вірили, що від фаз Місяця залежать і хороший урожай,  і здоров'я рослин.

Разом із “РБК-Україна” розповідаємо, які дати у серпні 2023 року будуть вдалими для дачних та садових робіт. Читати також Як не нашкодити томатам та огіркам водою: поради досвідчених городників  Більшість робіт буде пов'язана зі збиранням урожаю та підготовкою до наступного року.

На окремій позиції стоїть догляд за пізніми культурами, які збираються у жовтні та вересні.Садити можна рослини, швидко дозрівають та дають урожай за 2 місяці.

Велику увагу слід приділити поливу - в серпні ґрунт найсухіший. Читати також Прогнати кротів з  городу раз і назавжди: запахи, які відклякають шкідників  Тепер ви знаєте, які дати у серпні будуть сприятливі для городніх робіт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA