Україна свято церковний календар серпень Україна

Останнє святкування за старим календарем: які церковні свята будуть у серпні 2023

Сейчас читают: 194
hochu.ua

У серпні 2023 року українці востаннє відзначатимуть церковні свята за старим календарем. Уже з 1 вересня цього року Україна переходить на новоюліанський календар, аби не святкувати важливі християнські дати разом із рашистами.

Більше того, учені довели, що новий календар, яким користуються європейці, набагато точніший до хронології Біблійних подій.У серпні віряни будуть відзначати День Іллі, Успіння святої Анни та інші великі свята.

До вашої уваги — календар церковних свят на серпень 2023 року. Читати також День ангела Андрія: оригінальні привітання та листівки з іменинами Читати також День Ангела Івана: найкращі побажання та святкові листівки Читати також День ангела Ірини: оригінальні привітання з іменинами у віршах і в прозі Читати також День Ангела Сергія: гарні листівки та найкращі побажання Читати також З Днем ангела Анни!

Красиві привітання та листівки з іменинами Відзначимо, що в серпні 2023 року є дати, коли не можна вінчатися. Заборонені дати — з 14 по 27 серпня, а ще — вівторок, четвер і субота місяця.Раніше ми розповідали, на які дати цьогоріч припадають усі три спасівки: Яблучний, Медовий і Горіховий Спас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA