люди карантин

Ірена Карпа — про нову книгу, свої письменницькі ритуали та вдачу українок

Сейчас читают: 783
vogue.ua

У видавництві #книголав вийшла книга Ірени Карпи з іронічною назвою «Як виходити заміж стільки разів, скільки захочеться». Сама письменниця описує її просто: «Це книга про свободу жінки вибирати собі партнера доти, допоки вона не буде щаслива».

Як це і буває з по-справжньому цікавими письменниками, кожна книга Ірени Карпи — розповідь про неї саму. Так було у 2004 році з книгою «Фройд би плакав», молода та зухвала героїня якої мандрувала Азією, зупиняючись на ночівлю то в хостелах, то в дорогих готелях, та відверто розповідала про свої божевільні авантюри.

24-річна Карпа написала цю книгу після подорожі Південно-Східною Азією й багато в чому передала в ній власне світовідчуття та постійні пошуки свободи.

У 2019 році вийшов її великий роман «Добрі новини з Аральського моря», одна з героїнь якого, Рита, фактично списана з Карпи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA