новини діти знаменитостей

Іраклі Макацарія показав, як готувався до народження первістка: зворушливе відео підкорило Мережу

Сейчас читают: 100
hochu.ua

Екс-герой проєкту "Холостяк" Іраклі Макацарія, який нещодавно став батьком, показав, як із дружиною готувався до появи первістка.

Грузинський бізнесмен підкорив соцмережі зворушливим відео, на якому він вибирав візочок і перший одяг для сина. Деталі — на HOCHU.ua!Трохи менш як тиждень тому в Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа народився син, і поки молоді батьки насолоджуються появою первістка, вони вирішили поділитися з підписниками радісними моментами.

Так, на своїй сторінці в Instagram Іраклі показав, як вони з Лізою готувалися до народження малюка. Зіркове подружжя обирало для сина візочок, перший одяг, облаштовувало затишну дитячу кімнату - обирало шафу та ліжечко.Дякую всім за ваші молитви та добрі побажання,— підписав відео Іраклі.

Читати також Вік — не перешкода: 83-річний Аль Пачіно знову стане батьком Відомо, що первісток Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа з'явився на світ 2 червня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA